Andy Safian üniversite dekanıyken hayatı alt üst olur, okulun da iki kız öğrenciye tecavüz ve üçüncü öğrenci de öldürülünce polisin şüpheliler listesinde yer alır. Eve uğramakta zorlanan ve bu nedenle evle ilişkisi yavaş yavaş kesilen Andy, eşi Tracy ile ilgilenememekte buna bir de eşinin hastalığıyla yeni kiracının oldukça geç saatlere kadar eğlenmesi de eklenince tüm huzuru kaçacaktır. Mutlu bir çift olmaları, çocuk yapmak istemeleriyle birlikte Tracy’nin Dr.Jed Hill’e tedavi olmasıyla da evde değişim havası yaşanacaktır. Bu olayların birbiriyle bağlantısı olup olmadığı konusunda büyük şüpheler duysa da işler kanlı şekilde sonuçlanacaktır.

Film Yorumu:

Nicole Kidman’a eşlik eden Alec Baldwin ve Bill Pullman 1993 yılında gerilim yüklü bir entrika filmi sunuyorlar. Nicole Kidman’ın oyunculuğu her zamanki gibi etkileyici, 90ların entrikalı aşk filmlerinde yer alsa da bu işi severek yaptığı belli. 1995 de oynadığı Sonsuz İhtiras : To Die For adlı filminde yine kendisini bu tarz bir filmde izliyoruz.

1993 yılında yapılmış sürükleyici güzel bir gerilim filmi, Cine 5 kanalında sık sık verilen bir film, gece yatmadan önce keyifle izleyebilirsiniz.


Yönetmen: Harold Becker
Oyuncular: Alec Baldwin, Nicole Kidman, Bill Pullman
Tür: Gerilim
Yapım: ABD 1993 107 dakika (Renkli)
Yapımcı Firmalar: Castle Rock Entertainment, Columbia Pictures, New Line Cinema

Filmden bir kesit:

Malice - I am God

Hiç yorum yok: