Andy Stitzer, hayatında çoğu şeyi kendisine göre başarmış, 40 yaşında bir adamdır. Elektronik mağazasında rahat bir işe, görkemli bir çizgi roman koleksiyonuna, güzel bir eve ve iyi denilebilecek arkadaşlara sahiptir. Ama onun yaşındaki çoğu kişinin bir çok kez yapmış olduğu bir şeyi henüz gerçekleştirememiştir. Andy şimdiye kadar kimseyle seks yapmamıştır, yapamamıştır.

Andy'nin iş arkadaşları Andy'i daha iyi tanımak için bir partiye çağırdıklarında bunu öğrenir ve bu işi çözmeye karar verirler, onu bu durumdan kurtarmayı görev edinirler. Andy'e nasıl daha iyi görüneceğini, kendine güvenmesini öğretmeye çalışırlar, ama bunların hiçbiri işe yaramaz, yine de bir gün şans eseri öğütlerden de etkilenerek 40 yaşındaki, 3 çocuk annesi Trish ile tanışır... Andy'nin arkadaşları sonunda görevlerini başarıyla tamamladıklarını düşünürken, Andy ve Trish'in ilişkilerine "seks yok" kuralıyla başladıklarını öğrenirler.

Andy, ne kadar durumunu anlatmaya çalışsa da Trish'in "seks yok" kuralını sunmasıyla Andy bir süre daha rahatlayacaktır, ama yine de bu süre geçene kadar seks yapmayı öğrenmesi gerekmektedir.

Film Yorumu:

Kendisini televizyon dizileriyle daha yakından tanıdığımız Steve Carell, Bruce Almighty( Aman Tanrım ) filmiyle de filmlerde görmeye alıştık. Genelde komedi tarzı filmlerde oynayan Steve Carell, oldukça başarılı...

Filmde Steve Carell'in tavırları, davranışları, başına gelenler o kadar eğlendirici ki, film'i komedi sevenler kaçırmamalı diye düşünüyorum.

Belki 40 yıl sürmese de erkeklerin başına gelebilecek bir durum, bu yüzden filmin gerçekleri de göz ardı etmeksizin yapılmış olması ayrı bir etkileyicilik katıyor.


Tür : Komedi / Romantik / Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 14 Ekim 2005
Yönetmen : Judd Apatow
Senaryo : Judd Apatow , Steve Carell
Görüntü Yönetmeni : Jack N. Green
Müzik : Lyle Workman
Yapım : 2005, ABD , 116 dk.
Oyuncular: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd , Romany Malco, Seth Rogen, Elizabeth Banks, Leslie Mann, Jane Lynch

Hiç yorum yok: