Suzanne Stone, televizyona çıkmak için her şeyi yapmaya kararlı azimli bir o kadar da çekici bir kadındır. İtalyan bir ailenin oğluyla evlenen Suzanne, mutlu evliliği ve onu seven bir kocası olmasına rağmen kendisine engel olarak görür ve çekiciliğini zekasıyla birleştirip bir plan yapar. Planı başarıyla işler, televizyona da çıkar ama pek de beklediği bir şekilde değil.

Film Yorumu:

Malice filminde bu tarz entrikalı filmlerde başarılı olarak bildiğimiz Nicole Kidman, bu sefer karşımıza iyi bir entrikalı macera filmiyle çıkıyor. Kendisine eşlik eden, şu an günümüzde oldukça
başarılı oyuncuların daha ilk filmlerinden birisi olan bu filmde acemilikleri belli olsa da Joaquin Phoenix ve Casey Affleck yine de rollerinin haklarını veriyorlar. Bunun yanında Nicole Kidman’a eşi olarak filmde partneri olan Matt Dillon da seyredilmeye değer.

Nicole Kidman sevenlerinin de mutlaka edinip izlemesi gereken bir film çünkü Nicole Kidman’ın oynadığı medyaya girmek için her şeyi yapacak olan azimli bir kadını canlandırması o günlerde epeyce medyayı etkileyecek bir film ortaya çıkarmış. Kendisini aptal bir sarışın gibi algılansa da aslında oldukça zeki bir kadın olan Suzanne’yi başarılı bir performansla sergileyen Kidman, bu filmiyle bir çok ödül almış. Seksapelliği ön plana çıkaran filmlere adım attığı söylenen Nicole Kidman, aslında bir çok medyatik malzeme olan kişilere değinerek gerçekleri göstermiştir.


1995 yılında yapılan bir film olsa da güzel bir film, konu olarak 90 larda en çok işlenen entrika konusu olsa da yine de oyuncular bakımından ve yönetmeni Gus Van Sant’ın çekimiyle oldukça başarılı bir film. Filmin müziğini yapan Danny Elfman’da her zamanki gibi mükemmel!


Yönetmen: Gus Van Sant

Senaryo : Buck Henry

Görüntü yönetmeni: Eric Alan Edwards

Müzik: Danny Elfman

Tür: Macera
Yapım: ABD 1995 106 dakika (Renkli)

Yapımcı Firmalar: Columbia Pictures Corporation

Oyuncular: Nicole Kidman, Joaquin Phoenix, Casey Affleck, Matt Dillon, Illeana Douglas

Filmin Fragmanı:

Sonsuz İhtiras - To Die For Fragman

Hiç yorum yok: