Recep İvedik yolda giderken önünde Antalyalı bir iş adamı karşıdan karşıya geçerken cüzdanını düşürür, iş adamını televizyonda görür ve cüzdanını kendisine vermek üzere yola çıkar. Antalya da zengin iş adamının sahip olduğu lüks otelde kendini bulur. Otelde teslimi yaptıktan sonra tam dönerken kapı da küçüklük ve hayatının aşkı Sibel ile karşılaşır, kendisini tekrar Sibel’e beğendirmek için elinden geleni yapacaktır.

Film Yorumu:

Fragmanı’nı izleyip filme gidenler hayal kırıklığına uğrayacaklardır, çünkü en güzel espriler ve gerçek espriler fragmanında. Küfür içerikli bir film ve bazı insanların bu hoşuna gitmeyecektir. Evet, komedi filmi fakat sadece bel altı ya da laf sokarak yapılan espriler bazen sürekli olmuyor bence. Film bittiğinde bu neydi de olabilirsiniz, eve gidince hatırlayıp hatırlayıp gülebilirsiniz de. Demek istediğim film kişilerin espri anlayışlarına göre değişecek türde.

Film de senaryo biraz hafif kalmış, biraz daha macera arayabilirsiniz, ama stresli bir günün sonunda eğlenceli ve gülmek istiyorsanız –çocuğunuzla değil- eşinizle ya da arkadaşınızla gidip bol bol gülebilirsiniz. Bu arada belli olan bir şey var ikinci film yapılırsa daha maceralı olacak sanırım, çünkü bu sefer Sibel’in yolculuğu ve Recep’i bulması gerekecek ve bu sırada her ikisinin başından geçen olayları izleyeceğiz.

* Bu arada söylemeden geçemeyeceğim bence Recep İvedik'in televizyonda kalması daha iyi olacaktı, sinema filmi pek başarılı olmadı...


Yönetmen: Togan Gökbakar
Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne
Oyuncular: Hakan Bilgin, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan
Filmin Türü: Komedi
Yapım Yılı: 2008
Vizyon Tarihi: 22.02.2008

Film Fragmanı:

Recep İvedik Fragman

1 yorum:

Adsız dedi ki...

recep abi seni çok seviom